Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

Op donderdag 24 oktober gaat een individueel oudercontact door voor de leerlingen uit het eerste tot het zesde leerjaar tussen 16:00 en 20:30. U krijgt op dat moment de kans om de ontwikkelingen van uw kind te bespreken met de klastitularis. 

Maak een afspraak

Uitzonderlijk gaan de oudercontacten uit L3 juf Isabelle en L2 meester Siel door op dinsdag 22 oktober.

Een afspraak maken

Vanaf donderdag 3 oktober 19:00 vindt u in de rechterkolom het item ‘Maak een afspraak’. Het e-mailadres dat u daarbij opgeeft dient enkel om een bevestiging te sturen.

Aanpassingen aan het uur kunnen enkel telefonisch, via e-mail of via de schoolagenda geregeld worden. Zie daarvoor de contactinformatie in de schoolagenda.

  • Geen bevestigingsmail gekregen? Kijk eens bij ongewenste e-mails/spam.
  • Lukt er iets thuis niet? Ons secretariaat staat klaar om je bij te staan.

Een afspraak maken op een pc of tablet (landschap)

De kalender toont di 22 oktober tot do 24 oktober. Afhankelijk van de klas kan je op één van die dagen een afspraak plannen.

Een afspraak maken op een smartphone of tablet

De kalender toont slechts 1 dag, startend op di 22 oktober. Om door te gaan tot do 24 oktober dient u op de groene pijlen te drukken. Afhankelijk van de klas kan je op één van die dagen een afspraak plannen.
Toch problemen? Bekijk de pagina in desktopweergave. Dit kan je instellen in je mobiele browser.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.