Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

Vorige week kwam Thea nog eens langs. Zij moest een stoel herstellen voor professor Postrof. Gelukkig kwamen er heel wat kinderen Thea helpen. Samen hebben ze nog meer kapotte spullen hersteld. Thea was in de zevende hemel toen ze het herstelwerk kon presenteren aan professor Postrof. De professor was zeker onder de indruk en zo verdiende Thea haar eerst badge. Ook kreeg ze een labojas. Nu maakt ze officieel deel uit van professors Postrof labo. Ze wil dan ook bij deze de helpende klussers bedanken voor hun technische inzet! 

 

Op donderdag 24 oktober gaat een individueel oudercontact door voor de leerlingen uit het eerste tot het zesde leerjaar tussen 16:00 en 20:30. U krijgt op dat moment de kans om de ontwikkelingen van uw kind te bespreken met de klastitularis. 

Maak een afspraak

Op de eerste 'dag van de kleine wieltjes' konden groot en klein zich opnieuw uitleven op het volledige schooldomein. De durvers konden zich deze keer uitdagen met een tijdrit. Een vast parcours met enkele hindernissen moest in een zo snel mogelijke tijd afgelegd worden. De officials van het zesde leerjaar stonden in voor de tijdsregistratie en het klassement. Zo vloog ook deze wieltjesdag voorbij.

 

Npostrofet voor we op vrijdag naar klas zouden vertrekken bracht professor Postrof een flitsbezoek aan onze school. Hij had graag zijn laboratorium opgezet in onze school maar hij zoekt nog een pakkende naam daarvoor. Heb jij een idee voor een leuke en passende naam voor het laboratorium? 

 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.