woensdag 18 december oudercontact kleuterschool
donderdag 19 december oudercontact lagere school (L2-L6)

U krijgt op dat moment de kans om de ontwikkelingen van uw kind te bespreken met de klastitularis. 

checkMaak een afspraak

Na het verkeerd gelopen experiment van Thea en Jacqueline schakelden de assistentes de hulp in van de leerlingen van 't Fort. Om ons voor te bereiden op de vele proefjes maakten Thea en Jacqeline instructiefilmpjes klaar. Daarna was het aan onze beurt. 

Nu professor Postrof enkele weken lang congressen afschuimt, staat Thea er alleen voor in het labo. Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar vriendin Jacqueline. Met z'n tweetjes voeren ze allerlei proefjes uit met uiteenlopende resultaten. Vandaag liep het helemaal verkeerd af. Misschien kunnen ze toch wat hulp gebruiken...

Op vrijdag 29 november wordt er een wetenschap en technieknamiddag georganiseerd voor alle leerlingen van 't Fort. 

 

Beste leerling
Beste oud-leerling
Beste ouder, familielid
Beste sympathisant
Beste atleet

Heb jij ook altijd al eens of nog eens op het domein en door de gebouwen van ’t Fort te Kortrijk willen lopen? Wel, laat vrijdag 13 december dan net jouw GELUKSdag zijn!

Op die dag stellen wij onze school, maar ook voor de allerlaatste keer de alomgekende Kuil en de Villa van de zusters, open voor jou in het kader van de Warmste Week. Onderweg komen jullie hindernissen, leuke sfeerhoeken en vast en zeker heel wat andere lopers en supporters tegen.
bubblerun line

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.