Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

Vorige week kwam Thea nog eens langs. Zij moest een stoel herstellen voor professor Postrof. Gelukkig kwamen er heel wat kinderen Thea helpen. Samen hebben ze nog meer kapotte spullen hersteld. Thea was in de zevende hemel toen ze het herstelwerk kon presenteren aan professor Postrof. De professor was zeker onder de indruk en zo verdiende Thea haar eerst badge. Ook kreeg ze een labojas. Nu maakt ze officieel deel uit van professors Postrof labo. Ze wil dan ook bij deze de helpende klussers bedanken voor hun technische inzet! 

 

Npostrofet voor we op vrijdag naar klas zouden vertrekken bracht professor Postrof een flitsbezoek aan onze school. Hij had graag zijn laboratorium opgezet in onze school maar hij zoekt nog een pakkende naam daarvoor. Heb jij een idee voor een leuke en passende naam voor het laboratorium? 

 

 

Na een mysterieus telefoontje met de woorden 'Ik kom' verzamelden we allen op de speelplaats. Twee weken geleden vroeg professor Postrof om hulp in de vorm van een assistente. Al snel stelde Thea zich voor als de nieuwe assistente van de professor, al liep dat niet helemaal gesmeerd. Thea sukkelde keer na keer van haar stoel omdat die stuk was. Pogingen om die te herstellen met een lijmstift en plakband liepen op niets uit. Gelukkig kwam professor Postrof met een idee op de proppen door 'Eén minuutje na te denken'.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.