juf Laura
juf Heidi
juf Dominiek

Op 15 november trokken we met de tweede kleuterklas naar de Gavers. Ondanks het koude weer was het toch een leuke dag! Eerst volgden we het beestig natuurpad: Vos was zijn vriendjes kwijt en vroeg de kleuters om te helpen zoeken.Er werd telkens een leuk bewegingsspel gespeeld.Na de lunch in de warme eetzaal waren we klaar voor een flinke boswandeling. Op het einde konden de kleuters zich nog even uitleven in de fantastische speeltuin. De bus bracht ons terug naar school, na een geslaagde uitstap!!

Tijdens dit thema werd in alle hoeken creatief  gespeeld met herfstmateriaal: in de zondtafel werd een bos gebouwd , aan tafel werden met stokken figuren nagemaakt, met de plasticine boetseerden de kleuters dikke en dunne boomstammen, er werden diertjes geboetseerd en er werd gestempeld met herfstbladeren. Er was weer veel te beleven!!!

Tijdens het thema sprookjes gingen we op leerwandeling. Aan de hand van prenten volgden we de weg. We vonden de schoen van Assepoester, het kasteel van Raponsje, mochten een wens doen bij de fontein,dansten rond de sprookjesboom.....Het mooie weer was ook van de partij!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.