Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

Naar aanleiding van dieren dag kwam een  echt konijn  in de klas. De kleuters bouwden een dierentuin met knuffeldieren, ze tekenden het konijn na en iedereen werd geshminckt.

Vorige week mochten we op bezoek gaan naar het restaurant van de ouders van Laure. Na de verwelkoming mochten we om beurt een kijkje nemen in de keuken en helpen om het koekjesdeeg uit te rollen. In de eetruimte was alles voorzien om cupcakes te maken, te versieren en koekjes uit vormpjes te duwen. Heel leuk!! Na het werken kregen we een lekker drankje. Tot slot kregen we een zak met zelfgemaakte koekjes mee naar huis. Het was een superlueke voormiddag!!!!

Tijdens het thema de keuken gingen we op boodschappen om iets lekkers klaar te maken voor de verjaardag van Moffel en Piertje. Alle hoeken van de klas stonden in het thema van de keuken: taartjes bakken in de zandtafel, kok spelen in de poppenhoek, leren hoe je de tafel dekt,en zelf  geknutselde taarten en pizza's versieren. Het waren leuke , lekkere weken!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.