Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

juf Maïthé

De tweede dag van de boerderijklassen zit er ook al bijna op! En wat voor een dag.

Het weer zat wat beter mee vandaag, we konden de hele dag buiten spelen! De ene klas mocht vandaag brood bakken en frietjes snijden voor het middagmaal. De andere klas deed een fotozoektocht en maakte chips.

Hieronder zien jullie een aantal foto's van vandaag. Tot morgen! We kunnen jullie nu al wel vertellen dat jullie zoon of dochter morgen heel goed zal slapen ;-).

 

De eerste dag zit er al op! De kinderen liggen ondertussen allemaal in hun bedje.

We deden al heel wat leuke dingen vandaag. De ene klas deed een fotozoektocht, de andere klas mocht brood bakken.
We leerden ook de dieren op de boerderij wat beter kennen.

Voor de rest willen we nog niet te veel verklappen, jullie horen alle verhalen van jullie zoon of dochter vrijdag wel ;-).

Geniet alvast van enkele sfeerbeelden.

Vorige week vrijdag keerden we met de leerlingen van het derde leerjaar terug naar 100 jaar geleden. We kwamen verkleed als toen naar school en kregen ook zo les. Geen beamer, geen boeken, geen filmpjes ... wel inktpennen, krijt en bordjes ... Ook op de speelplaats werd het speelgoed van vroeger van onder het stof gehaald.

Hopelijk hoorden jullie thuis al heel wat verhalen van de kinderen. Hieronder kunnen jullie de foto's die bij die verhalen horen bewonderen.

Neem ook zeker een kijkje bij de klas van juf Isabelle voor het vervolg van de foto's.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.