Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

juf Evelyne
meester Tuur

Beste handballiefhebbers

Op woensdagnamiddag 6 november, vindt voor alle kinderen uit het 3de en het 4de een mini-handbaltornooi plaats in het sportcentrum Mimosa, Mimosalaan te Kortrijk.

Inschrijven (tot en met zondag 27 oktober 2019)

 

We sloten op woensdag 16 oktober de reeks veldlopen af met een loop voor het eerste tot en met het zesde leerjaar. Ondanks de afwezigheid van het derde leerjaar (boerderijklassen) stonden we met 59 lopers van 't Fort klaar. 

Gelukkig begon het niet plots te regenen; Het bleef gewoon de ganse dag door gieten. Geen enkele van onze sportievelingen trok er zich iets van aan en gaven zich helemaal op het natte en gladde parcours. Proficiat!

 

Ondanks de pedagogische studiedag stond een groep lopers klaar voor de veldloop op de velden van het Don Bosco-college. Na een hels karwei om ter plaatse te raken waren we opgewarmd en zenuwachtig genoeg om te starten. 
Proficiat aan al onze lopers en supporters die het weer trotseerden op deze sportieven namiddag.

 

Op woensdag 23 oktober kan iedereen van het 1ste tot en met het 6de lj proeven van een initiatienamiddag Tag-Rugby!
Tagrugby is een nieuw spel voor jonge spelers. Het is heel veilig, geen contact en eenvoudig om te spelen voor jongens en meisjes. Maar bovenal is het leuk en uitdagend voor alle deelnemers. Ook al zijn de regels simpel, toch bevordert het TAG Rugby de balbehandeling en loopvaardigheden.

Inschrijven (tot en met dinsdag 15 oktober 2019)

Tussen de regenbuien door gaven onze sportievelingen het beste van zichzelf op het parcours van de Lange Munte.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.