juf Evelyne
meester Tuur

In het eerste trimester van het schooljaar ging een groot voetbaltornooi door over de middag. Gemengde teams uit elke graad toonden wekenlang hun voetbalkunsten in stadion 't Fort onder leiding van scheidsrechter Rinus. Nu het tornooi afgelopen is, kunnen we jullie trots onze winnaars tonen.

winnaars L1-L2 | winnaars L3-L4 | winaars L5-L6 |
fairplay | meest verdienstelijke speler

Voor de laatste sportactiviteit trokken we naar Campus III-Hofsteden voor een hockeytornooi voor de leerlingen van L5 en L6. Onze twee teams hielden goed stand en behaalden een 2e en een 4e plaats.

 

Nu de kou in het land is, spelen we al zo graag een match in een warme turnzaal. Zo was het deze keer de beurt aan de jongens en meisjes uit L3 en L4. Ze gaven het beste van zichzelf en beleefden een sportieve en uitputtende handbalnamiddag.

 

Woensdag 23 oktober was onze school uitgenodigd op een voetbaltornooi in Kinderland, Kortrijk. Met een klein team gaven we het beste van onszelf op het veld. Behalve mooi teamspel bewezen we ook dat fairplay z'n plaats in het voetbal heeft. Na een reeks zenuwslopende wedstrijden konden we ons tevreden stellen met een 6e plaats.

 

Na jarenlange traditie van rugby in de gietende regen konden we dit jaar genieten van sporten onder de zon. Iedereen, van L1 tot L6, kon aangepast aan de leeftijd kennismaken met deze tactische sport op de velden het Kortrijkse rugbyteam.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.