Sport@school

Sport@school

18 september 2019

Spelen in de zandbak

Spelen in de zandbak

Veldloop Menen

Veldloop Menen

18 september 2019

Kampen bouwen op de speelplaats

Kampen bouwen op de speelplaats

juf Evelyne
meester Tuur

 

We sloten op woensdag 16 oktober de reeks veldlopen af met een loop voor het eerste tot en met het zesde leerjaar. Ondanks de afwezigheid van het derde leerjaar (boerderijklassen) stonden we met 59 lopers van 't Fort klaar. 

Gelukkig begon het niet plots te regenen; Het bleef gewoon de ganse dag door gieten. Geen enkele van onze sportievelingen trok er zich iets van aan en gaven zich helemaal op het natte en gladde parcours. Proficiat!

 

Ondanks de pedagogische studiedag stond een groep lopers klaar voor de veldloop op de velden van het Don Bosco-college. Na een hels karwei om ter plaatse te raken waren we opgewarmd en zenuwachtig genoeg om te starten. 
Proficiat aan al onze lopers en supporters die het weer trotseerden op deze sportieven namiddag.

 

Tussen de regenbuien door gaven onze sportievelingen het beste van zichzelf op het parcours van de Lange Munte.

 

Afgelopen woensdag ging de 2e veldloop door te Zwevegem. Een vernieuwd parcours daagde onze leerlingen nog meer uit om alles te geven. Natuurlijk mogen we onze supporters ook niet vergeten die door weer en wind telkens paraat staan. Merci!

 

Op woensdag 18 september startten we het sportieve schooljaar met de eerste veldloop te Menen. Met 25 sportievelingen zetten we 't Fort opnieuw op de kaart als een sportieve school.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.