DDD-Dance zorgde opnieuw voor een verrassingsoptreden in 't Fort. Deze keer zorgden de kleuters uit K1 voor een spectaculaire dans, de HAKA! Deze dans was niet voor de gevoelige zieltjes onder ons. Onder de strenge en boze blikken van de kleuters konden we alleen maar de bewegingen en instructies netjes opvolgen.

Thuis nog even dansen?

Op de eerste dag van december mochten we alweer dansen op de speelplaats. De dansers van DDD-Dance werkten samen met het tweede leerjaar een dans uit. Deze keer mochten we al zittend meedoen met een choreografie waarin de leerlingen de hoofdrol stalen.

 

Deze maand bereidden de leerlingen van L6 samen met de dansers van DDD-Dance een gek dansje voor. Op donderdag werden de bewegingen door iedereen geoefend waarna we met z'n allen de 'Skibidi' dansten op de speelplaats. 

Wil jij ook de Skibidi dansen? Met de videoclip kom je al heel ver.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.