Foppe van Fantasy Tours werd overladen met tekeningen en knutselwerken vol ideeën over mogelijke reisbestemmingen. De leerlingen van 't Fort zien zo'n magische reizen dus echt wel zitten. Tegen alle verwachtingen in kregen we op vrijdag een eerste bezoek uit een fantastisch land. Zébora de zeemeermin verscheen op onze speelplaats terwijl de leerlingen dit met open mond aanschouwden. Zéborah, gewend aan een wereld vol zeepbellen, voelde haar wat flauwtjes en riep iedereen op om van 't Fort een zeepbellenland te maken. Veel overtuiging hadden we niet nodig...

 

Een schooljaar op onze school start traditiegetrouw steeds met een nieuw jaarthema. Deze ochtend konden we kennis maken met Foppe, Fien en Frida van Fantasytours. Foppe wil ons een volledig schooljaar meenemen naar de meest fantastische plekken die je je maar kunt voorstellen.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.