Assistente Thea zit in deze coronatijden niet stil. Ook zonder assistente Jacqueline en de professor maakt ze de handen vuil om jullie iets bij te brengen. Geniet van deze Was-de-handjes-en-overal-zeep-Special!

 

Assistente Thea kwam vandaag wat zenuwachtig de speelplaats op. Het was al enige tijd geleden dat ze nog iets gehoord had van haar vriendin Jacqueline. 
Gelukkig kregen we Jacqueline even later te zien. Toch zag ze er wat anders uit dan de vorige keer. Het lijkt alsof ze in een afvalcontainer heeft gewoond.

Al snel krijgen we het verhaal te horen dat Jacqueline op weg van Parijs naar Kortrijk een ongeluk met de auto kreeg. Ze werd aangereden door een vuilniswagen van 't Fort en beide voertuigen zijn volledig stuk. Nu kan niemand ons afval op school nog komen ophalen. Is dat een groot probleem? Hebben wij eigenlijk veel afval op school?

Om uit te zoeken hoeveel afval wij als school produceren verzamelen we vanaf nu alle papier aan de inkom van de school. Wie weet vinden Thea en Jacqueline daar wel een oplossing voor.

 

Na het verkeerd gelopen experiment van Thea en Jacqueline schakelden de assistentes de hulp in van de leerlingen van 't Fort. Om ons voor te bereiden op de vele proefjes maakten Thea en Jacqeline instructiefilmpjes klaar. Daarna was het aan onze beurt. 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.