juf Lora

We startten ons thema voertuigen op. Uit de brainstorm is gebleken dat de kinderen nog niet zo heel veel wisten over de auto zelf. Daarom mochten ze bij de start eens in de auto zitten. Via een telopdracht leerden we kennismaken met de verschillende onderdelen van de auto. We leerden ook dat onze gordel altijd aan moet in de auto. Omdat alle ogen en handen op de kinderen gericht waren tijdens deze activiteit, hebben we hier helaas geen beelden van. Gelukkig hebben we wel enkele andere activiteiten vastgelegd, zoals onze autodans, knutselen, het gezelschapsspel: de kleurenauto's,... 

Na het thema zouden we terugblikken en onze brainstorm aanvullen, maar dan was er plots het coronavirus. Er zal nu wel heel wat tijd tussen ons laatste thema zitten als we elkaar terug zien... in ieder geval met deze foto's kunnen jullie nog eens nagenieten van onze klassfeer :) 

Hopelijk tot heeeeel snel!!! 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.