juf Lora

Woensdag regende het, maar dat hield ons - dankzij de buitenpakken - niet tegen. We spotten geluiden in het bos, we rolden van de heuvel, we klauterden door struiken, we genoten van een druppeldouche en Bob mocht met z'n laarsjes eens stevig in de plassen springen. De andere kinderen en de juffen hadden geen laarzen aan en keken toe. Later dit jaar komt hier verandering in: we zullen laarsjes krijgen voor de hele klas. Heb je thuis zelf al laarsjes, dan kan je deze in afwachting gerust al aantrekken op regenachtige woensdagen. 

 

Er schuilt een kleine wildernis achter de bakstenen muren van onze school. De schooltuin noemen we met een klein beetje grootheidswaanzin 'ons bos'. Deze week gingen we er voor het eerst heen...op blote voeten! Je merkte meteen wie dat geweldig vond en wie dat liever niet deed. Gelukkig zijn er twee juffen. Kinderen die onwennig zijn kunnen een handje krijgen of gedragen worden, maar we stappen wel allemaal mee op ontdekkingstocht. We gaan er elke week heen en hopen zo dat na een tijd iedereen enthousiast kan worden voor ons klein stukje natuur. 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.