meester Robbe

Tijdens dit thema leren we elkaar en de klas kennen.  We doen eens de boekentas open en kijken wat er allemaal in zit. Een koek, een stuk fruit, een boterhamdoos en een drinkfles. Elke morgen zeggen we goedemorgen aan Jules en aan elkaar. Soms moeten we Jules ook wakker maken en dan helpen we hem om zijn kleren aan te doen. Soms is Jules ook al wakker en dan heeft hij zelf zijn kleren al aangedaan. We kijken ook welk weer het is buiten. Zon, witte wolken, grijze wolken of regen? Telkens spannend. 

Nu het nog goed weer is spelen we soms eens in de zandbak. Onze schoenen gaan uit en daar gaan we. Potjes vullen, potjes legen. Zand vervoeren met de auto's. 

Op maandagvoormiddag speelt de klas van juf Veerle samen met de klas van Juf Lora en meester Robbe. Op deze manier leren we de andere juf of meester kennen en krijgen we ook veel nieuwe vrienden. Deze keer speelden we in de oranje zaal. We leerden wat nieuw materaal kennen en leerden hoe we er fijn mee kunnen spelen.

 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.