juf Elke

De eerste week op school en de gelukwensen vliegen over een weer. Gelukkig Nieuwjaar, de beste wensen voor 2020, een fijn Nieuw jaar.….

Samen met de kinderen van K3 en L1 zouden we een nieuw stukje van onze brug bouwen van K3 naar L1 met een heuse Nieuwjaarsreceptie.

Onze activiteit startte in de oranjezaal. We werden in 6 gemengde groepen verdeeld en kregen 3 verschillende activiteiten. Er werd een wenskaart gemaakt waarbij de kinderen elkaar konden helpen om de cijfers van het nieuwe jaar te tekenen en hun eigen creativiteit uitdrukking te geven bij het versieren van hun kaart. Tijdens een andere activiteit werd de “matjesdans“ gespeeld (variatie op de stoelendans). In de derde activiteit werden hapjes voor de receptie voorbereid.

Om onze activiteit af te sluiten, hielden we een Nieuwjaarsreceptie. Voor alle leerlingen en leerkrachten was het een geslaagde voormiddag.

We kijken reeds uit naar de volgende bruggen bouwen!

Alle leerlingen K3 en L1 en Liselot, Elke, Laura, Ilse, Nele, Stefanie, Kaat, Isabelle en Katrien wensen iedereen een heel Gelukkig Nieuwjaar!

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.