juf Elke

Corona … ok! Maar springen in onze bubbel zal ook wel lukken!Zonder de ouders en de leerlingen van het lagermaar aangemoedigd door de leerlingen van het kleuter in hun bubbel wagen zij de overstap naar de overkant.

In de gang van het 3de kleuter staan 48 kinderen vol ongeduld te wachten op hun sprong naar het 1ste leerjaar. Bij de eerste tonen van de muziek gaan ze van start. Bij de ene al sneller dan bij de andere, sierlijk of eerder cool en stoer maar allen springen zij met een brede glimlach. 

Wij wensen hen eerst een deugddoende vakantie toe en voor volgend schooljaar veel succes in het 1ste leerjaar. 

De juffen en zorgjuffen van het 3de kleuter.

 

Op vrijdag 13 maart deden we mee met Bednet en hun pyjamadag.

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit. Zo zijn ze mee met de les en blijven ze hun vrienden zien.

 

Op vrijdag 21 februari vierden we met de hele school carnaval.  In onze klas waren er heel wat prinsessen, superhelden, K3's en zelfs een dino! In de namiddag barste het feest helemaal los in de turnzaal, waar we met hartelust konden gooien met confetti!

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.