meester Dieter

KoninghuilebalkHet einde van het schooljaar komt stilaan in zicht en dat betekent dat onze zesdeklassers weldra de school zullen verlaten. Omdat we dit speciale moment niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan nodigen we de gezinsleden van onze zesdeklassers van harte uit op de afscheidsavond op vrijdag 24 juni om 20:00.

De gratis tickets voor de voorstelling zijn in de klas te verkrijgen via zoon of dochter.
Enkel gezinsleden zijn uitgenodigd op deze voorstelling.

De kinderen uit L6 worden diezelfde avond al om 19:30 verwacht in onze turnzaal. Voor de genodigden gaan de deuren open vanaf 19:45.

De voorstelling wordt integraal gefilmd en in de vakantie gemonteerd. Het resultaat daarvan zal via onze website beschikbaar/downloadbaar zijn als souvenir. Ook de foto’s zullen enkele dagen na de voorstelling op onze website te zien zijn. Het dus helemaal niet nodig om de voorstelling te verstoren met eigen opnamemateriaal.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.