juf Julie
kinderverzorgster Julie
juf Caroline

Het begon al te kriebelen in Anna’s buik… bijna vakantie. Daar horen ijsjes bij en natuurlijk ook spelen met water. Omdat de weergoden ons niet goedgezind waren brachten we het water en zand maar binnen in onze klas. Het piratenhuisje maakte ook plaats in ons klasje. We speelden op het voelparcour, want was is er leuker dan met blote voeten rondlopen op allerlei soorten ondergrond.

Juf Lora van het eerste kleuter kwam ook eens piepen in ons klasje om haar nieuwe vriendjes voor volgend schooljaar te leren kennen. Ze bracht haar babydochter Zaza-Lou mee, weer een baby in onze klas. Dat was leuk!

Het weer gooide onze plannen even heen en weer, maar gelukkig konden we op de mooiste dag van de week toch nog op schoolreis vertrekken. Een bus pikte ons op aan de school, samen reden we naar het provinciaal domein Bergelen in Gullegem. (Een aanrader met de peuters.)  Alleen al de busrit was al een heus avontuur. Daar aangekomen vertrokken de peuters op piratentocht naar de schat. Gelukkig hebben ze deze met glans gevonden. We picknickten in het gras en speelden nog op de grote speeltuin. Als kers op de taart kregen ze nog een ijsje, Mmmmm dat was smullen. Tijdens de rit terug naar school vielen er vele oogjes toe, het was een succesvolle uitstap.

Ook onze turnleerkrachten Juf Evelyne en meester Tuur zorgden deze week voor een leuke verrassing. Drie grote springkastelen betoverden de sporthal van het middelbaar. De peuters konden hun energie kwijt en hadden veel plezier.

Wat was het leuk in ons klasje tijdens thema vaderdag. We knutselden een trompet voor de papa's en leerden ook een versje en een liedje. Verder hebben we fijn met scheerschuim geëxperimenteerd en met auto’s door de verf gereden. Wat een pret! 

Versje:

Afbeelding1.png

Liedje:

Mijn papa, is groot en sterk.

Mijn papa is mooi en lief.

Mijn papa is een superman

Een man die alles kan!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.