juf Laura

Beste ouders

Hier een overzicht van wat er afgelopen week in de Facebookgroep te beleven viel!
Jullie mogen gerust foto's doorsturen en deze zetten we dan op de Facebookgroep zodat andere ouders dit ook kunnen zien :).
De groep is gesloten dus enkel ouders van onze klas kunnen deze foto's zien!
e-mailadres juf Laura: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
e-mailadres juf Hanne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
e-mailadres juf Julie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kregen al heel wat foto's toegestuurd van onze lieve peuters!Wie is er al op berenjacht 🐻geweest? Wij hebben alvast onze beren verstopt 😁.
Hier enkele leuke opdrachtjes die je kan doen tijdens jullie zoektocht! Stuur gerust enkele foto's door! Veeeel plezier!Hier nog enkele ideetjes die je samen met je peuter kan doen!


Het is bijna Pasen! Dit kunnen wij niet zomaar laten voorbij gaan!
Kathleen Amant schreef het Paasverhaal, met bijpassende prenten op niveau van peuters en kleuters! 

Eens leuk om te bekijken. Er is ook een leuke kleurplaat die hierbij hoort! Die post ik hieronder.Voor het slapengaan of bij een rustig moment, hier enkele voorleesverhaaltjes van Anna:


Yoga en hun fantasie samen brengen, daar kunnen ze echt van genieten. 
De peuters vinden eventjes rust en blijven toch bewegen. Zo kunnen ze op hun gemak wakker worden. Klaar voor de dag! ( Als hier tijdens een ochtendrush tijd voor is natuurlijk!) Doe het anders gerust eens wanneer je ziet dat je peuter/ kleuter toe is aan wat rust.
Stuur gerust een foto door als je dit geprobeerd hebt! 

Tip: Laat het niet te lang duren. Voor sommigen kan het té lang té rustig zijn

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.