KOM ERBIJ EN DANS!

Net zoals in de titel van ons schoolfeest werd er wat afgedanst. In de vele workshops konden leerlingen en ouders dansjes oefenen om dan tijdens de grote dansvoorstelling uit de bol te gaan. Wie zich niet aan het dansen waagde, kon genieten van een make-over, dansjes programmeren of zich uitleven op de springkastelen. 

Enkele sfeerbeelden

wolkenDe volledige collectie foto's (Het kan even duren vooraleer de foto's in volledige kwaliteit geladen worden.)

 

 

Net voor de paasvakantie, do 30 maart, nodigen we de ouders van de leerlingen van L6 uit voor een oudercontact. Daarin bespreken we de overstap naar het secundair en adviseren we mogelijke trajecten. De reservatie gebeurt zoals altijd via onze website. 

Een afspraak maken

DDD-dance zette heel de school in beweging. De kinderen van L3 kwamen deze week langs in alle klassen om iedereen een stukje aan te leren. Zo knalde jaar per jaar mee op hun heuse carnavalsmix. Teu teu reu reu reuuuu, al feestend de vakantie in! 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.