juf Lora
juf Caroline

Dag allemaal,

Nadat we thema de herfst grondig onder handen hadden genomen hielden we vorige week een weekje zonder thema in de klas. Hierdoor hadden we eens tijd om onze puzzeltechniek nog eens toe te passen. Ook leerden we knippen. Eerst in plasticine hierna echt in papier. Onze klas lag vol met snippertjes in alle kleuren. Aan de zandtafel kregen we de kans om heel wat potjes te vullen. Ook evolutietekenen kwam aan bod: elke maand tekent elke kleuter een kindje in zijn eigen boekje. In september waren dat nog voornamelijk krabbels, maar ondertussen zien we al mooie kopvoeters tevoorschijn komen. Een kopvoeter is een mannetje waar de benen en armen aan het hoofd getekend worden. Vrijdag kwam de schoolfotograaf op bezoek, dit was ook een hele beleving. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de foto’s? De komende 2 weken loopt juf Zoé stage in onze klas. Ze bracht allemaal leuke spulletjes mee voor het thema gaatjes en draadjes.

Tot later voor meer nieuws 😉

 

 

Joepie, het was weer feest in onze klas. Proficiat aan Alaaleh en Junot. Deze twee vriendjes werden drie jaar tijdens de Herfstvakantie! Hiep hiep hoera! 

 

De herfst is in het land, we werden betoverd door de prachtige kleuren en besloten de herfst mee te brengen in de klas. Na een mooie wandeling brachten we heel wat herfstmaterialen mee. Hier hebben we heel veel plezier mee gehad. Als kers op de taart werden we getrakteerd op prachtig herfstweer tijdens het grootouderfeest. Bedankt aan alle oma's en opa's, mammie's en pappie's, Mémé's en pépé's, ....   die met ons op tocht gingen. Hieronder wat foto's van het klasgebeuren. 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.