juf Lora
juf Caroline
juf Laure
juf Amber

De eerste weken maakten we kennis met alle hoekjes in de klas. We stimuleren de kinderen om gericht te spelen: boetseertechnieken toepassen met de plasticine, autobanen maken voor de auto's, boekjes inkijken op het bed en dus niet staan zingen en springen, dat zingen en springen kunnen ze wel in de gang doen, proberen moeren en bouten aan elkaar te hechten aan de klustafel, nieuwe figuren maken met vormmagneetjes, ... Zo heeft elk hoekje een specifieke spelopdracht. De vriendjes deden het de voorbije weken al fantastisch! :-)

 

Woensdag regende het, maar dat hield ons - dankzij de buitenpakken - niet tegen. We spotten geluiden in het bos, we rolden van de heuvel, we klauterden door struiken, we genoten van een druppeldouche en Bob mocht met z'n laarsjes eens stevig in de plassen springen. De andere kinderen en de juffen hadden geen laarzen aan en keken toe. Later dit jaar komt hier verandering in: we zullen laarsjes krijgen voor de hele klas. Heb je thuis zelf al laarsjes, dan kan je deze in afwachting gerust al aantrekken op regenachtige woensdagen. 

 

Enkele sfeerbeelden van klassikale activiteiten zoals tik tak, muziek maken met muziekinstrumenten,... alsook vrij spel in de klas.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.