juf Liselot
juf Elke
juf Laura

Op zondag 14 mei werden onze mama's gevierd. We verwenden ze met een mooi cadeautje.
We plantten zonnebloemen en versierden een kleurrijk bloempotje.
We maakten ook een hartjeskaart waar ons versje op terecht kwam.

Op donderdag 11 mei brachten we ook een bezoekje aan het Mariagrotje. We staken er een kaarjse aan om al onze lieve mama's te bedanken voor al hun goeie zorgen.

In het derde trimester krijgen de kinderen van K3 steeds meer interesse in cijfers en letters.
Het begint stilletjes aan te kriebelen om in september in het eerste leerjaar te leren lezen, rekenen en schrijven.
We zijn dan ook druk bezig om ze hierop voor te bereiden.

Vrijdag 12 mei was een drukke dag!  In de voormiddag gingen we zwemmen en tijdens de namiddag konden we voor de allerlaatste keer gezelschapsspelletjes spelen met de vrijwillige ouders!  Ook het broertje van Noah, Elias kwam mee om te begeleiden.  En het zusje van Raluca, Eva was ook van de partij!

Nogmaals bedankt om te komen helpen!

Op vrijdag 12 mei mochten wij voor de eerste keer proeven van het schoolzwemmen.  Vanaf het eerste leerjaar gaan alle kinderen wekelijks naar het zwembad om hun zwemvaardigheden te oefenen.  

Vandaag verkenden we vooral het zwembad (kleedkamers, toiletten, douches, zwembad) en luisterden we ook goed naar de afspraken die tellen in het zwembad.  

Sommige kleuters waren eerst nog wat onwennig in het water, maar al gauw hadden ze veel waterplezier!

Tijdens de maand mei vieren we Moederdag, maar hebben we ook aandacht voor de mama van Jezus, Maria.  Daarom bezochten we de Maria grot en staken een kaarsje aan voor alle mama's.  We zegden ook ons Moederdagversje op voor Maria.  Ook de pastoor kwam eens een kijkje nemen.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.