De week van 23 mei is één van de kortste schoolweken van dit schooljaar. Een laatste pauze voor de eindsprint met proefjes in het warme weer.

woensdag 25 mei - Pedagogische studiedag (geen school voor de leerlingen)
donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag (geen school)
vrijdag 27 mei - Brugdag (geen school)

 

Op woensdagnamiddag 18/05 houden we oudercontact voor de kleuterafdeling. Op dat moment komen de ouders naar de kleuterklas om samen met de klasleerkracht de evolutie te bespreken over hun kleuter. Tijdens het gesprek praten we over het functioneren in de klas, hoe het kind omgaat met vriendjes en vriendinnetjes en over het gedrag op de speelplaats enz… 

checkMaak een afspraak

Er ligt een nieuwe lading verloren voorwerpen klaar op school. Herken je een kledingstuk? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat met het nummer van de foto en de beschrijving van kledingstuk. We maken dan een afspraak zodat je de verloren voorwerpen kan komen afhalen. Naamloze boterhamdozen en ongetekende kledij die niet afgehaald worden, gaan naar de deelfabriek.

 

baby angel girlVan maandag 4 tot en  maandag 18 april sluiten wij onze deuren. Tijdens de paasvakantie kan iedereen zich opnieuw opladen voor het finale 3e trimester van het schooljaar. We zien jullie allemaal terug op dinsdag 19 april! 

Het paasverhaal uit de oude doos (L1 2008)

Zwemmen op dinsdag 19 april voor L4B (juf Inge), L5B (meester Thomas en L6A (meester Simon). Vergeet je zwemgerief niet!

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.