virus

Het einde van het schooljaar komt nu wel heel snel dichterbij. In die laatste dagen kunnen alle leerlingen hun klasgenoten nog eens zien.

De kleuters en L6 komen op maandag 29/06 de hele dag en de dinsdagvoormiddag 30/06 tot 11:30.

Voor de leerlingen van L1, L2, L3, L4 en L5 blijven we in halve dagen werken.

De A-klassen komen op maandagvoormiddag (29/06) en dinsdagvoormiddag (30/06). (juf Stefanie, meester Siel, juf Maïthé, juf Cindy en juf Emma)

De B-klassen komen enkel op maandagnamiddag (29/06). (juf Nele, juf Charlotte, juf Isabelle, juf Inge en meester Thomas. Voor deze klassen eindigt het schooljaar op maandagavond 29/06.

summerscoolIn onze scholengemeenschap richten we deze zomer een zomerschool in van maandag 06/07 tot en met vrijdag 17/07.

Tijdens deze 10 extra lesdagen willen we de kinderen de kans geven om de geziene leerstof nog eens extra vast te zetten. Naast het pedagogische aanbod, willen we de kinderen in de namiddag een losser aanbod aanbieden van cultuur, sport en muzische vakken.

Infoflyer Zomerschool (pdf)

 

S20 logo datumIn het weekend van 30 mei tot en met 1 juni viert Kortrijk traditiegewijs Sinksen. Het is dan ook geen verassing dat dit feestweekend dit jaar een iets andere vorm aanneemt.

Voor de kinderen staat er een leuke uitdaging klaar: Kinderen kleuren de stad. Elke leerling kreeg een doosje stoepkrijt en geeft daarmee de stoep een leuke inkleding. Doe jij ook mee?

 

Tien dagen na Hemelvaart, vieren we Pinksteren. In Kortrijk noemen we dat Sinksen. Jullie kennen dit woord zeker van de “Sinksenfeesten”.

Kijken jullie mee?

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.