Op woensdag 24 mei houdt de kleuterafdeling een oudercontact.  Op dat moment komen de ouders naar de kleuterklas om samen met de klasleerkracht de evolutie te bespreken van hun kleuter. Tijdens het gesprek praten we over het functioneren in de klas, hoe het kind omgaat met vriendjes en vriendinnetjes en over het gedrag op de speelplaats enz… De reservatie gebeurt zoals altijd via onze website. 

Een afspraak maken

Met problemen bij de reservatie kan je in ons secretariaat terecht.

1

Tijdens het Pinksterweekend, 28-29 mei, opent onze school ook z'n deuren. Deze keer heten we vooral de allerkleinsten van 0 tot 7 welkom op ons domein van 11:00 tot 18:00.

Externe links
Facebook-evenement
Basisschool 't Fort op Sinksen2023

Er ligt een nieuwe lading verloren voorwerpen klaar op school. Herken je een kledingstuk? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat met het nummer van de foto en de beschrijving van kledingstuk. We maken dan een afspraak zodat je de verloren voorwerpen kan komen afhalen. 

 

Net voor de paasvakantie werden we verrast door een optreden van de derde kleuterklas. Met z'n allen trokken we op safari doorheen Afrika We dansen tussen wilde dieren, wiegden op de wind en rennen over de graslanden. Het enthousiasme was enorm. Iedereen, van groot tot klein, leefde zich helemaal uit op de ritmische klanken.

 

Na de paasvakantie starten de werkzaamheden aan onze 'Oranje Zaal'. Tussen de afbraak en de ingebruikname zal er ongeveer een jaar zitten. De oude zaal wordt een nieuwe refter met daarop een overdekte speelplaats. Elke stap in de werkzaamheden kan je op onze website volgen.

Foto's van de werkzaamheden worden regelmatig aangevuld.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.