Dinsdag 31 januari was er de dag van de directeur. Wat een geluksdag voor ons in 't Fort want we hebben een directeur en een directrice! Hoog tijd om die even te verwennen. Onder begeleiding van een leermeesteres met ideeën uit hogere sferen kregen onze directeurs een spoedsessie ontspannen als koning en koningin.

 

DDD-Dance zorgde opnieuw voor een verrassingsoptreden in 't Fort. Deze keer zorgden de kleuters uit K1 voor een spectaculaire dans, de HAKA! Deze dans was niet voor de gevoelige zieltjes onder ons. Onder de strenge en boze blikken van de kleuters konden we alleen maar de bewegingen en instructies netjes opvolgen.

Thuis nog even dansen?

krantdonderdag 2 februari - Oudercontact L1
woensdag 8 februari - Kijkmoment schoolrijpheid K3
donderdag 9 februari - Kijkmoment schoolrijpheid K3
maandag 13 februari - Kijkmoment schoolrijpheid K3
woensdag 15 februari - Pedagogische studiedag (geen school)
maandag 20 februari - Start Krokusvakantie (tot en met zondag 26 feb)

 

Vrijdag 23 december om 15:00 zwaaien we nog een laatste keer naar onze school in 2022. Na de kerstvakantie keren we maar al te graag terug naar onze vertrouwde klassen. Tijdens deze twee weken vakantie valt er heel wat te gebeuren.

tfort snowglobe24 december kerstavond
25 december Kerstdag
31 december oudejaarsavond
1 januari 2023 Nieuwjaar
6 januari 2023 Driekoningen

9 januari 2023 Eerste schooldag van 2023

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.