juf Elke

Vrijdag 12 mei was een drukke dag!  In de voormiddag gingen we zwemmen en tijdens de namiddag konden we voor de allerlaatste keer gezelschapsspelletjes spelen met de vrijwillige ouders!  Ook het broertje van Noah, Elias kwam mee om te begeleiden.  En het zusje van Raluca, Eva was ook van de partij!

Nogmaals bedankt om te komen helpen!

Op vrijdag 12 mei mochten wij voor de eerste keer proeven van het schoolzwemmen.  Vanaf het eerste leerjaar gaan alle kinderen wekelijks naar het zwembad om hun zwemvaardigheden te oefenen.  

Vandaag verkenden we vooral het zwembad (kleedkamers, toiletten, douches, zwembad) en luisterden we ook goed naar de afspraken die tellen in het zwembad.  

Sommige kleuters waren eerst nog wat onwennig in het water, maar al gauw hadden ze veel waterplezier!

Tijdens de maand mei vieren we Moederdag, maar hebben we ook aandacht voor de mama van Jezus, Maria.  Daarom bezochten we de Maria grot en staken een kaarsje aan voor alle mama's.  We zegden ook ons Moederdagversje op voor Maria.  Ook de pastoor kwam eens een kijkje nemen.

Gisteren, 8 mei zijn we weer gestart met het fietsen! 🚴
Na de lange winterstop vlogen we er weer in!

 

 

Op vrijdag 5 mei gingen we met de klas naar het woonzorgcentrum 'Heilig 💗Hart' in Kortrijk.
Naar aanleiding van 👩‍👦Moederdag mochten we met de bewoners enkele acitviteiten doen.
We zongen enkele liedjes, dansten mee op het lied 'hoofd, schouders, knie en teen',
deden een estafette met parels voor een ketting en ten slotte mochten we hen een 'pluim massage geven' op rustige muziek.
Het was een boeiende en leuke voormiddag!

(431) Jong en oud bewegen samen ism Woon- en zorghotel H.Hart - YouTube

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.