juf Evelyne
meester Tuur

Over de middag maken we het opnieuw spannend in de turnzaal met het jaarlijkse netbaltornooi. Verschillende teams uit het vijfde leerjaar spelen over de middag tegen elkaar in een strijd op leven en dood

Inschrijvingen afgesloten

Over de middag maken we het opnieuw spannend in de turnzaal met het jaarlijkse netbaltornooi. Verschillende teams uit het zesde leerjaar spelen over de middag tegen elkaar in een strijd op leven en dood. In dit artikel kan je altijd de wedstrijdplanning, sfeerfoto's en uitslagen terugvinden.

De Teams

Sfeerbeelden

Wedstrijdschema

De eerste sportactiviteit dit schooljaar ging door in het Mimosa-sportcentrum. Deze keer stonden de meisjes van L4 in de kijker op het handbaltornooi. Met z'n vijven speelden ze de matchen van hun leven en gingen zo verdiend met een tweede plaats naar huis.

 

UPDATE De initiatienamiddag gaat helaas niet door. De coronamaatregelen laten niet toe dat de kinderen in gemengde groepen samen spelen.

Op woensdag 21 oktober kan iedereen van het 1ste tot en met het 6de lj proeven van een initiatienamiddag Tag-Rugby! Tagrugby is een nieuw spel voor jonge spelers. Het is heel veilig, geen contact en eenvoudig om te spelen voor jongens en meisjes. Maar bovenal is het leuk en uitdagend voor alle deelnemers. Ook al zijn de regels simpel, toch bevordert het TAG Rugby de balbehandeling en loopvaardigheden.

Inschrijvingen afgesloten (tot en met zondag 11 oktober 2020)

sportclub mini

Als school vinden wij sporten heel belangrijk. Daarom dragen wij op woensdag 16 september  onze sportoutfit. Zo tonen we aan iedereen welke sport we beoefenen. We zijn al benieuwd naar de vele verschillende sporten die we te zien gaan krijgen.

 

Binnenkort start Juntos opnieuw voor jongens en meisjes uit L5 & L6. Inschrijven dus! Via deze link kom je bij het aanbod van Juntos in't Fort terug.

juntosBMX (4 lessen)
Start op maandag 14 september
16:00 - 17:00 in 't Fort
10 plaaten 

Helaas valt er dit schooljaar ook minder goed nieuws melden. Niet alle activiteiten kunnen doorgaan op woensdagnamiddag door de strenge coronaregels. Op deze pagina houden we je altijd op de hoogte van de activiteiten en inschrijvingen. Voorlopig staan er nog geen activiteiten klaar.

Misschien kunnen we samen een voetbalclub oprichten en alles laten doorgaan :)

Wat gaat dit jaar zeker niet door?

  • Veldloop (Menen, Lange Munte, Wevelgem, Zwevegem...) 
  • Voetbaltornooi Kinderland

 

De inschrijvingen voor de woensdagnamiddagsport gebeuren enkel digitaal via onze website. Per activiteit komt een artikel op deze pagina met daarop alle nodige gevevens en een link om in te schrijven. In de linkerkolom staan de geplande activiteiten die je direct doorverwijzen naar het betreffende artikel.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.