juf Evelyne
meester Tuur

virusupdate 26.4 Nieuwe activiteiten toegevoegd

We zouden graag weer starten met onze uitdagende lessen in onze mooie turnzaal, maar we zullen nog even thuis moeten sporten.Om jullie (onvermoeibare) kleuter wat uit te dagen hebben we enkele opdrachtjes voorzien.

virusupdate 26.4 Nieuwe opdrachten toegevoegd!

Juf Evelyne en meester Tuur zitten niet zo graag stil. Waarschijnlijk is dat bij jullie ook zo. Met onderstaande tips en opdrachten word je uitgedaagd om in actie te schieten.

In tijden waarin verzamelaars massaal wc-rollen hamsteren om het achterwerk jarenlang gerust te stellen proberen we met 't Fort iets helemaal anders. WC-rollen zijn meer dan een stukje gerecycleerd papier, ze geven je gezelschap, ze zijn zachtaardig, je kan er mee gooien, je kan ze knuffelen, je kan er torens mee bouwen... In deze periode dagen we iedereen uit met onze wc-rol challenges.

Challenge 3 Juf Evelyne daagt je uit!

Juf Evelyne daagt iedereen, groot en klein, uit om deze wc-rol-move uit te testen. 

Film je geslaagde poging en stuur je filmpje door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update - Ook Juntos reeks 3 is geannuleerd in regel met de coronamaatregelen.

Binnenkort start Juntos reeks 3 met Juntos opnieuw voor jongens en meisjes uit L5 & L6. Inschrijven dus! 

juntosBMX (5 lessen)
Start op maandag 23 maart
16:00 - 17:10 in 't Fort
Inschrijven - GEANNULEERD

Flyer BMX 't Fort

 

GEANNULEERD (zie maatregelen Covid-19)

Op woensdag 18 maart trekken we richting 3-Hofsteden voor het jaarlijkse minivoetbaltornooi voor jongens van L5 en L6.

 

GEANNULEERD (zie maatregelen Covid-19)

Op woensdag 25 maart trekken we naar het fitnesscentrum De Kaai voor een uurtje squash-initiatie. 

 

Woensdag 5 februari mochten we meer dan 30 netbalteams verwelkomen voor het jaarlijkse netbaltornooi in 't Fort. De grote turnzaal van het secundair alsook onze eigen turnzaal werden ingezet om de grote massa te ontvangen. Het werd een enorm sportieve en leuke sportnamiddag. Het wordt bijna een traditie dat een team van 't Fort de eerste plaats behaalt.

 

Afgelopen woensdag waren de leerlingen van L5 en L6 aan de beurt voor het jaarlijkse handbaltornooi. Daarvoor trokken we naar het sportcentrum Mimosa te Kortrijk.Na een reeks spannende matchen konden we ons tevreden stellen met een 5e en 7e plaats.

 

Het grote middagtornooi netbal is afgelopen. Twee weken lang speelden teams uit L5 en L6 om in de finale te raken. De spanning steeg naarmate het tornooi de laatste dag naderde. Uiteindelijk moesten de Fishsticks en de Sappige Noobies het onderspit delven tegen de Muttende Muttens.

De teams

Wedstrijdplanning en score

De organisatie liet weten dat er onvoldoende scholen en dus ook onvoldoende ploegen ingeschreven zijn om alles te laten doorgaan. Het tornooi wordt dus jammer genoeg GEANNULEERD.

Op woensdag 19 februari trekken we richting 3-Hofsteden voor het jaarlijkse netbaltornooi voor jongens en meisjes van L5-L6. Na de vele uren training zullen we eens tonen wat wij allemaal (niet) kunnen :)

 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.