juf Liselot
juf Ilse

Corona … ok! Maar springen in onze bubbel zal ook wel lukken!Zonder de ouders en de leerlingen van het lagermaar aangemoedigd door de leerlingen van het kleuter in hun bubbel wagen zij de overstap naar de overkant.

In de gang van het 3de kleuter staan 48 kinderen vol ongeduld te wachten op hun sprong naar het 1ste leerjaar. Bij de eerste tonen van de muziek gaan ze van start. Bij de ene al sneller dan bij de andere, sierlijk of eerder cool en stoer maar allen springen zij met een brede glimlach. 

Wij wensen hen eerst een deugddoende vakantie toe en voor volgend schooljaar veel succes in het 1ste leerjaar. 

De juffen en zorgjuffen van het 3de kleuter.

 

Op vrijdag 13 maart ging de pyjamadag door van bednet.
Kinderen mochten op deze dag in hun pyjama naar school komen.

 

Na de krokusvakantie werkten we het thema Afrika uit. In onze klas werd een themahoek geïnstalleerd waarin kinderen zich helemaal konden inleven om een Afrikaan te zijn. We leerden ook de dieren van Afrika kennen en leerden dat Afrikanen heel ritmisch en beweeglijk zijn. Op 12 maart kregen we djembé les in de oranje zaal...

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.