juf Evelyne
meester Tuur

Woensdag 5 februari mochten we meer dan 30 netbalteams verwelkomen voor het jaarlijkse netbaltornooi in 't Fort. De grote turnzaal van het secundair alsook onze eigen turnzaal werden ingezet om de grote massa te ontvangen. Het werd een enorm sportieve en leuke sportnamiddag. Het wordt bijna een traditie dat een team van 't Fort de eerste plaats behaalt.

 

Afgelopen woensdag waren de leerlingen van L5 en L6 aan de beurt voor het jaarlijkse handbaltornooi. Daarvoor trokken we naar het sportcentrum Mimosa te Kortrijk.Na een reeks spannende matchen konden we ons tevreden stellen met een 5e en 7e plaats.

 

In het eerste trimester van het schooljaar ging een groot voetbaltornooi door over de middag. Gemengde teams uit elke graad toonden wekenlang hun voetbalkunsten in stadion 't Fort onder leiding van scheidsrechter Rinus. Nu het tornooi afgelopen is, kunnen we jullie trots onze winnaars tonen.

winnaars L1-L2 | winnaars L3-L4 | winaars L5-L6 |
fairplay | meest verdienstelijke speler

Voor de laatste sportactiviteit trokken we naar Campus III-Hofsteden voor een hockeytornooi voor de leerlingen van L5 en L6. Onze twee teams hielden goed stand en behaalden een 2e en een 4e plaats.

 

Nu de kou in het land is, spelen we al zo graag een match in een warme turnzaal. Zo was het deze keer de beurt aan de jongens en meisjes uit L3 en L4. Ze gaven het beste van zichzelf en beleefden een sportieve en uitputtende handbalnamiddag.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.