juf Lora

Af en toe mogen de kinderen ook eens in een andere klas spelen. Ze krijgen een mooie ketting met een foto van een juf of meester. Zo weten de kleuters naar welke klas ze mogen gaan. Ze krijgen de kans om eens op ontdekking te gaan in een andere klas en kennis te maken met vriendjes die ze misschien nog niet zo goed kennen. 

Ravotten, klauteren, klimmen, glijden, springen en ons amuseren. 

 

De dag startte met een korte busrit. Gordels vast en vertrekken maar. 

Eens we er aankwamen maakten we al direct kennis met de kippen. Daarna vertrokken we op kaboutertocht door de hoeve. We zagen de hangmatten waar de kabouters slapen, de badkamer, zijn huisje en zijn toilet. Maar helaas, geen kabouter te zien. Ze zullen op reis zijn zeker op de rug van de libellen... . 

Naast de kennismaking met de kippen leerden we ook de ezels en de pony kennen. We gingen eens binnen in de weide en konden de dieren aaien. Wie durft? 

We konden natuurlijk ook de hele dag door ravotten. Wat was dit fijn. 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.