Oudercontacten

meester Simon

musicalgroep

Vrijdag 25 juni was een dag om naar uit te kijken voor de leerlingen van het zesde leerjaar. Na maanden oefenen mochten wij onze musical opvoeren voor de kinderen van de lagere school en de ouders. Op ons Youtubekanaal kan je de volledige musical bekijken.

wolkenFoto's en film (link geldig tot eind 2021)

 

De laatste volledige namiddag hielden we een groot kubb-tornooi waar 11 teams van het zesde leerjaar elkaar uitdaagden. Na enkele gezellige en chaotische wedstrijden gingen 'De Paarse Grassprietjes' met de overwinning aan de haal. Proficiat Ines, Lotte & Frieke.

 

Op de laatste dag van het schooljaar kreeg iedereen z'n welverdiende diploma overhandigd. De mooie groepsfoto zal er ook voor zorgen dat de vele jaren in 't Fort nooit vergeten worden. Van het oudercomité kreeg elke leerling een gepersonaliseerde balpen. Daar zal jarenlang trots mee geschreven worden. Vaarwel!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.