meester Simon

In ons tweewekelijks project zijn we gestart met onze Lego Mindstorm robots. We moeten de robots een aantal missies succesvol laten uitvoeren. Daarvoor moeten we hen correct programmeren. Uittesten, nadenken, analyseren en proberen. Veel proberen!

Zoals elk jaar zetten we ook vandaag de sport in de kijker op de 'dag van de sport'. Ook in onze klas zitten heel wat sportieve leerlingen!

20210929 104516

Kinderen van het zesde begeven zich steeds vaker met de fiets in het verkeer. Het is dus heel belangrijk dat ze zich goed bewust zijn van de gevaren die ze onderweg kunnen tegen komen. Eén van die grote gevaren is: de dode hoek bij vrachtwagens en bussen. Wat dat is, konden we eravren op de poarking van Politiezone Vlas. Daar zagen we zelf waar je niet gezien bent voor vrachtwagenchauffeurs. We weten nu heel duidelijk: 'Blijf uit de dode hoek'!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.