juf Dominiek
juf Liese
juf Veerle
juf Heidi

Op dinsdag 9 mei kregen we heel leuk bezoek in onze klas. Mama Charlotte (de mama van Noa) kwam ons een bezoekje brengen, samen met het kleine babybroertje van Noa: Masis.  We hadden heel wat vragen voor mama Charlotte, en waren ook benieuwd wat er allemaal in de grote tas zat die ze bij had.  Tot slot mochten we allemaal eventjes heel dicht bij Masis komen om eens over zijn gezichtje te aaien.  We waren het er unaniem over eens: Masis is een heel lieve, rustige en schattige baby!  Dankjewel mama Charlotte en Masis voor het leuke bezoekje!

Op maandag 8 mei trokken we met de twee tweede kleuterklassen een dagje naar de Gavers.  Geniet mee van onze avonturen ...

Hiep hiep hoera voor Nissa-Noor! Ze werd 5 jaar vandaag!

 

De kleuters uit K2 maakten zelf een prentenboek. Met eigen tekeningen en verhaaltjes nemen ze jullie mee op een boeiende reis.

 

Vandaag maakten we met onze twee klassen een mooie, zonnige lentewandeling in Kortrijk.  We zagen veel mooie Japanse kerselaars in bloei,  bomen met blaadjes in de knop, maar ook veel paardebloemen en madeliefjes. Na een fikse wandeling vonden we samen spelen in het Van Raemdonckpark allemaal super leuk!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.