juf Isabelle

Paniek, Pauline is jarig en de paardjesmolen is stuk. Geen probleem.... we doen eerst een uitstap naar Paradise, nadien stoppen we nog even in de zandbak, om nadien af te sluiten in de klas van juf Maïthé waar we samen met de 2 leerjaren het verjaardagslied zingen voor Pauline (en Silas). 

Fijne verjaardag!

 

Onder de begeleiding van Jelle volgenden we de workshop Paradise.
Het paradijs is voor iedereen anders: snoepjesland, regenboogland, omgekeerdekleurenland,... maar om naar ons paradijs te kunnen vliegen hadden we een paspoort nodig. Adhv verschillende druktechnieken hadden we in een handomdraai een persoonlijk paspoort. Klaar om op het vliegtuig te stappen, maar eerst nog snel een wandeling door de stad. We maakten kennis met enkele kunstwerken. 

We gingen op stap met het 3de leerjaar naar het park. We namen de tablets mee. Per twee trokken we een mooie foto. Nadien namen we de foto's mee naar de computerklas. In het programma paint proberen we de foto's na te tekenen. Zo kwamen de begrippen realisme en abstracte kunst aan bod tijdens de muzische les.

Binnenkort vindt u hier alle kunstwerken terug van onze artiesten.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.