juf Inge

Vorige vrijdag deden we de historische wandeling doorheen Kortrijk onder leiding van een gids. Het vertrekpunt was het Belfort. Daarna gingen we naar het stadhuis waar de klas in 3 groepen werd verdeeld: de poorters, de adel en de geestelijkheid. 1 iemand van elke groep kreeg een beursje om de munten te verzamelen die ze konden verdienen door het juist beantwoorden van vragen. Via een steegje liepen we door naar de Onze Lieve Vrouwekerk waar we de Gravenkapel bezochten. Daarna stapten we door naar de Broeltorens waar we helemaal tot boven zijn gegaan, dat was indrukwekkend hoor. Onze laatste stopplaats was het Begijnhof waar we op het einde met ons groepje een woord moesten vormen en als beloning kregen we een chocolademunt. Wat was dit een leerrijke en interessante leerwandeling :-)

Vrijdagnamiddag toverden we onze klas om tot een gezellige filmzaal en keken we naar de kerstfilm van Mr Bean.  Tijdens de pauze kregen we een lekkernijtje om van te genieten. Meer moest dat zeker niet zijn om er een leuke afsluiter van te maken voor de kerstvakantie.Dit waren onze jarigen in de maand november die alweer voorbij gevlogen is: hartelijk gefeliciteerd Elis, Percy en Marwa! :-)

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.