meester Dieter

Tijdens de muzoles kropen we in de huid van een 'echte' uitvinder. We mochten zonder beperkingen iets nieuw uitvinden en dat vervolgens uitleggen of tonen aan de anderen. We werden zelfs uitgenodigd in de grote wetenschappshow waar we letterlijk in de spotlight stonden!

 

Voor de ouders van leerlingen uit het zesde leerjaar organiseert het CLB op 18 en 20 januari tussen 18u00 en 20u00 een webinar “Van basis naar secundair onderwijs”.
Tijdens deze webinar met “live chat” krijg je meer info over de overstap naar het secundair onderwijs.
Schrijf je in via vclbgroeninge.be of via de QR-code.
Heb je nog een vraag? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20220112 vclb info ouders qrflyer (pdf)

 

De laatste namiddag voor de vakantie waren alle leerlingen van het zesde leerjaar nog eens op school. Voor de gelegenheid trokken we naar de ijsschaatspiste voor een sfeervolle afsluit van het eerste trimester. 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.