meester Dieter

Afgelopen vrijdag trokken we met de fiets naar het natuurdomein De Gavers. Met een kaart in de hand en een doel voor ogen stippelden we een weg uit naar goed verstopte paaltjes. Op deze speelse manier oefenden we kaartlezen en oriëntatie in een realistische situatie. De fietsrit heen en terug verliep vlekkeloos.

 

In onze projectklas staat een grote tafel vol LEGO-bouwsels. Aan deze opstelling zijn heel wat robotmissies gekoppeld. In teams programmeren we onze robots om zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen. Regelmatig trekken we wat tijd uit om daaraan verder te werken.

 

Vorige week werkten we aan een dagproject rond 'spinnen'. De maand september is daar ideaal voor.  Er gaan jammergenoeg heel wat fabeltjes de wereld rond over die beruchte diertjes. Wij leerden nu voor eens en voor altijd de waarheid.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.