juf Emma

Een bezoek aan het Vlaams parlement in Brussel was de pefecte afsluiter van het thema democratie. De leerlingen mochten er ook eens zetelen in het parlement en debatteren.

In de maannetbald januari houden wij over de middag ons eigen netbaltornooi. Alle leerlingen uit L5 en L6 kunnen daaraan deelnemen. Het tornooi duurt een tweetal weken. Op sommige dagen moet jouw team spelen; Op andere dagen kan je komen kijken en supporteren. We starten met een pouleronde (zoals op het WK) en daarna volgen enkele knock-out wedstrijden (winnaars gaan door).

Middagmaal
De leerlingen uit L5 eten allemaal om 11:30 i.p.v. 12:00. Ze wisselen hun maaltijdshift met het 4e leerjaar. Natuurlijk enkel tijdens het tornooi.

Wist je dat de leerlingen van het vijfde leerjaar (heel) graag lezen? Vele leesboeken werden dit jaar al verslonden en leesdagboeken werden zorgvuldig gemaakt. We hadden ook een speeddate met boeken waarbij we in sneltempo heel wat nieuwe boeken leerden kennen. Wij blijven gezellig verder lezen!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.