In de maand januari en februari houden wij op school ons eigen netbaltornooi voor L5 en L6. De wedstrijden gaan altijd door over de middag in onze turnzaal. 

Elk team krijgt op voorhand de planning en alle nodige informatie. Spreek goed af met je teamgenoten vooraleer je inschrijft. Alle spelers moeten namelijk op de hoogte zijn zodat er geen dubbele inschrijvingen zijn.

Ingeschreven teams

De Miamortjes
Patat
De Koalabeertjes
Grapske Paul
DMT Smash
The Girlz
Super Daddy's
JAV
De Stinkende Kaasjes
De Eierkoeken
Smelly Boys
Frietdaddy's
Only Girls
Ghetto Brothers

Planning & uitslagen

De planning hangt uit in de turnzaal alsook in de kleedkamer. Elke teamkapitein kreeg een papieren versie van het speelschema.

Bekijk alles online
Download speelschema (pdf)

Enkele afspraken

  • Een team bestaat uit 3 tot 4 spelers. De 4e persoon is een volwaardige speler en kan vooral handig zijn als er iemand ziek is.
  • Een speler mag slechts in 1 team ingechreven zijn. Er mogen nooit teamleden vervangen worden door leerlingen die niet ingeschreven zijn.
  • De wedstrijden gaan door om 12:00, 12:15 en 12:30. Een match duurt 12 minuten.
  • De jongens en meisjes die moeten spelen op momenten van het middagmaal mogen met de eerste groep aansluiten. (wedstrijden van 12:00 en 12:15)
  • De spelregels worden in de turnles zeker nog eens herhaald. Op donderdag 11 en vrijdag 12 januari is de turnzaal over de middag open om te oefenen en de spelregels op te frissen.
  • Alle spelregels netbal 3v3 (pdf)